O piele sanatoasa, hidratata, elastica, rezistenta?

Importanta colagenului!

Importa colagenului

Corpul tău are atât de multe celule, componente și sisteme. Și multe dintre ele sunt menținute împreună cu ajutorul colagenului. Cea mai abundentă proteină din corpul tău este strâns legată de conectivitate și forță. Calitățile adezive ale colagenului sunt depășite doar prin capacitatea sa de a oferi structură și rezistență.

  1. Ești făcut dintr-o mulțime de proteine. Și știi deja că proteina colagen este cea mai comună. Dar aproximativ 30% din proteinele corpului tău reprezintă un tip de colagen sau altul.
  2. Colagenul nu este important doar pentru oameni. Prietenii noștri, animalele, se bazează pe colagen la fel de mult. Acest lucru transformă colagenul în cea mai bună proteină din regnul animal.
  3. Rădăcinile cuvântului „colagen” se întorc la cuvântul grecesc „kólla”, care înseamnă adeziv.
  1. Dacă am spune că această proteină este găsită peste tot în corpul tău ar fi un fel de subestimare. Este un element structural al oaselor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Colagenul și pielea sunt mereu discutate împreună, deoarece reprezintă o componentă majoră a celui mai mare organ din corp (pielea). Colagenul se găsește, de asemenea, în:
  • vase de sânge
  • cornea ochiului
  • dinți
  • cartilaje
  • discurile dintre vertebre
  • tractul digestiv
  1. Natura fibroasă și rezistența colagenului îl fac o carcasă de protecție ideală pentru rinichi și alte organe.
  2. Acesta te ajută, să conectezi celulele întregului corp. Deci, vorbim de structuri mari – oase, ligamente și organe – până la nivelul celular.
  3. Vârsta este despre singurul lucru care poate opri colagenul din a fi atât de uimitor cum este. Cu cat vei îmbătrâni mai mult, cu atât mai puțin colagen vei produce. Și ceea ce produci nu este la fel de calitativ precum colagenul tinereții tale. Acest lucru afectează aspectul pielii, menținerea sănătății articulațiilor și multe altele.

COLAGENUL ȘI PIELEA

Colagenul este important pretutindeni. Dar nicăieri nu este mai evident acest aspect decât în pielea ta. Colagenul este cheia aspectului sănătos al pielii. Și pielea ta produce o mulțime de colagen.

Această proteină structurală este atât de importantă încât reprezintă până la 75% din greutatea uscată a pielii. De asemenea, conferă rezistență și elasticitate pielii. Oferă structurile stabile pe baza cărora se construiește frumusețea ta.

Concluzie:

  • Indiferent de tipul de colagen, vârsta este inamicul final al acestuia. Dar zahărul și alți carbohidrați rafinați pot, de asemenea, să îți împiedice capacitățile de reparare a colagenului. Acum ai încă un motiv pentru a limita zahărul în dieta ta.
  • Soarele este de asemenea un dușman al colagenului. Radiațiile ultraviolete diminuează producția de colagen, astfel încât trebuie să limitezi întotdeauna expunerea la soare, asigurându-te că o faci în condiții de siguranță.
  • Iată motivul cu nr. 1.000.000 de ce să nu fumezi: Fumatul dăunează producției de colagen, printre multe altele.

Solutii:

  • O alimentie echilibrata si nutritiva, un plan alimentan corect, un stil de viata sanatos ce iti poti tine pe termen lung
  • Sintetizarea colagenului depinde foarte mult de prezența vitaminei C în organism. O dietă bogată în fructe și legume proaspete, impreuna cu o suplimentare corecta ne aduc un aport considerabil de vitamina C.

Cum te putem ajuta noi (LKV Nutrition Club)

Collagen SKIn BOOSTER

Băutură pentru înfrumusețare
O piele cu un aspect sănătos pornește din interior. Collagen Skin Booster nu este doar o soluție rapidă; este nutriția specializată pentru pielea ta, susținută de știință, cu rezultate dovedite.
Cu o aromă revigorantă de căpșune și lămâie, acest supliment alimentar este bogat în vitamine și minerale cheie pentru a sprijini pielea, părul și unghiile sănătoase.* Aceasta este nutriția specializată pentru pielea ta. Susținută de știință folosind Verisol® P1 cu rezultate dovedite.

INCEARCA NOUL COLLAGE SKIN BOOSTER si in plus vei putea afla programul complet pe care il punem la dispozitie ca tu ai sa o transformare completa si rezultat pe termen lung.

  1. Evaluare nutritionala pentru a analiza a stilului de viata
  2. Scanare corporala – Parametri corpului
  3. Plan alimentan pentru zi si zi, dieta, sport
  4. Antrenamente in grup
  5. Grup de sprijin si educatie nutritionala online
  6. Suplimente de calitate din plante

Impartaseste acest articol pe pagina ta de social media, da-ne un like si primesti instant un Voucher cadou in valoare de 280 lei si intri in tombola pentru 1 Skin Collagen booster! Impartaseste asta cu prietenii tai!

Completeaza formularul aici pentru voucherul cadou si tombola pentru marele premiu!

One thought on “O piele sanatoasa, hidratata, elastica, rezistenta?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.