Sfaturi nutritionale de sarbatori!

Masa tradiţională de Paşte nu reprezintă o problemă.

Masa traditionala de Paste nu reprezinta o problema. MODUL ÎN CARE ALEGEM SĂ CONSUMĂM ŞI SĂ ASOCIEM ALIMENTELE NE CAUZEAZĂ PROBLEME.

După o perioadă de post în care organismul s-a obişnuit cu mâncare puţină iată că vine şi „marea dezlegare” la ouă, carne, cozonaci, pască şi drob.  Medicii recomandă să nu facem excese alimentare, iar mesele să fie la o diferenţă de cel puţin cinci ore pentru ca organismul să digere mai uşor şi să se adapteze.

În principal discutăm despre excese cantitative, asocieri de alimente nepotrivite şi alcool. Postul este recomandat, indiferent de motivaţia pe care o avem, şi în aceeaşi măsură, în momentul în care trecem la acest tip de alimentaţie specifică perioadei de Paşte, trebuie să fim mult mai atenţi la ceea ce punem în farfurie. 

Nu există o masa ideală de Paşte. Ce duce la probleme digestive în această perioadă o reprezintă adesea consumul excesiv de ouă (nu mai mult de 2 pe zi), consumul de carne mult peste media normală şi aşezonarea cu produse cu conţinut de carbohidraţi ridicat (cozonac, pască). Un alt aspect important îl reprezintă consumul excesiv de alcool. Asta face ca sistemul digestiv, şi în principal ficatul şi pancreasul, să fie depăşite de situaţie. Practic, consumăm mai mult decât pot organele noastre să metabolizeze.

Faptul că este sărbatoare, nu face ca boala să plece în vacanţă.

Consumati raţional, acesta este cheia. Să respectăm, mai ales în perioada sărbatorilor, regimul impus unor astfel de afecţiuni. Să profităm de bucuriile pe care ni le aduce primăvara, din punct de vedere alimentar.

CARE SUNT ALIMENTELE INTERZISE?

NU există alimente interzise. Importanţa este cantitatea şi calitatea. Nu uitaţi că în acestă perioadă, mai ales că avem un Paşte târziu, ne putem bucura de multe tipuri de salată si verdeţuri, să profităm de ceea ce ne oferă natură. Cred că nu ar trebui să lipsescă bunul simţ alimentar de sărbători.

Cât de importantă este mişcarea?

Mişcarea este foarte importantă. Să fim conştienţi că această mişcare ne poate ajuta să consumăm din energia adusă de alimentele pe care le consumăm de Paşte. Mişcarea în sine, în funcţie de antrenamentul pe care îl avem fiecare, trebuie să fie uşor mai accelerată decât de obicei. Dacă facem, de regulă, o jumătate de oră de mişcare, acum ar fi bine să facem o oră, de preferat în aer liber.

 La ce medicamente pentru tratarea afecţiunilor digestive să apelăm în caz de urgenţă?   

Nu este deloc recomandat sa luăm medicamente fără sa consultăm un medic. Ştim că un procent de 68% dintre români deţin acasă propriul stoc de medicamente, dar asta nu este nici pe departe un lucru bun. Mai ales în sfera afecţiunilor digestive să luă medicamente dupa ureche. Nu fac decât să agraveze situaţia.

CE POTI FACE IN SCHIMB?

  1. Cea mai buna cale sa va satisifaceti foamea si nevoia de carbohidrati si o digestie mai buna , prin aport mai mare de fibre!

Fibra contribuie la incetinirea absorbiri zaharului din intestine. 

 Fibrele dau de asemenea satietate pentru o perioada mai indelungata si ne si opresc din a manca mai mult decat este necesar

CUM POTI AVEA O DIGESTIE MAI BUNA?

Corpul descompune carbohdratii in molecule simple de zahar cum ar fi glucoza si alte zaharuri simple a caror dimensiuni sunt foarte mici cat sa fie absorbite in sange.

CARBOHIDRATI               ———>                   GLUCOZA

Dulciurile continzaharsituturor ne place gustul dulce!

RAMAI IN FORMA MAXIMA DE SARBATORI!

Nu uita, Sarbatorile de paste sunt o perioada de reflexie si conectare, momente emotionale, dar si ABUZURI NUTRITIONALE!

ASA ARATA SI MASA TA DE PASTE?

SPECIALITATI DE PASTE SI MASA IMBELSUGATA, ALIMENTATIE EXCESIVA IMEDIAT DUPA POST!

EXista si solutii:Gandeste meniul

MANANCA CU MASURA!

  1. NU MANCA Jumatate de cozonac, ci 1 felie
  2. 1-2 felii de drop
  3. 1-2 oua rosii (sunt la fel de calorice ca cele nevopsite)
  4. Atentie la alcool
  5. Mananca mai putine feluri
  6. Mananca garnitura din legume
  7. Adauga salata la orice masa principala

ATITUDINEA

  1. Ia tu decizia sa fii in control a ceea ce mananci!
  2. Planifica-ti mesele
  3. Foloseste aliatii nutritionali care sa te ajute la digestie! – Fibra, Aloe, Plante

RECOMANDARI pentru o digestie buna!

  1. Mănâncă suficiente fibre, aportul de fibre în această perioadă să fie peste 25 g. Fibrele sprijină digestia corectă și tranzitul intestinal . consumul de fibre în dietă este critic pentru sănătatea colonului . ai nevoie de aproximativ 1 kg de broccoli, pentru atinge aportul de fibre pe zi. Sursele excelentă de fibre sunt fructele și legumele, paine integrală, cereale integrale, leguminoase, mazăre linte, sau…ajuta-te de ceva SLAB CALORIC, SI CU UN APORT FOARTE MARTE DE FIBRA:

NU UITA DE HIDRATARE!

Să ne aducem aminte că apa, nu conține kilocalorii, așa că poți bea câtă apă ai nevoie, fără să-ți faci griji că te vei îngrășa, comparativ cu alcoolul unde 1 g de alcool conține 7 kcal. Iar daca vrei ca apa ta sa fie mai hidratată, mai aromată, mai nutritivă, și care să te ajute la digestie, atunci ai nevoie de puterea plantei Aloe Vera Care calmeaza, hidrateaza si improspateaza cu DOAR 5 KCAL per portie!!!

Click aici pentru detalii despre produse: https://analulikova.com/contact/

AJUTA-TE DE PUTEREA PLANTELOR ca de sarbatari sa te bucuri de cele mai frumoasa momente cu FAMILIA si nu spital la urgente la coada sau ghemuit in pat de durere!

Acum ca ti-am impartasit toate secretele nu uita: TRATEAZA-TI CORPUL CA PE UN TEMPLU, NU CA PE UN COS DE GUNOI! Un singur corp ai si tine doar de tine, cat de mult si sanantos vei trai, asa ca ofer-i corpului tau Nutrientii de care are nevoie!

LULIKOVA

21 days Challenge – Step INTO SUMMEN and Boot Camp – WINNERS

Hello Hello! Competiția s-a terminat, a fost un adevărat regal, o paradă a rezultatelor, și am lansat oficial următoarea competiție.

Haideti sa vedeti cum s-a derulat competitia.

Click Here: https://us02web.zoom.us/j/6209784078

in aceasta competitie, nu doar ca au obtinut un rezultat de impact, ci

  • au creat noi obiceiuri alimentare,
  • au învățat să gătească sănătos,
  • meniul lor este diversificat acum,
  • s-au bazat pe 80% nutriție, și 20 %sport,
  • nu au simțit foame perioada aceasta,
  • am îmbunătățit starea de sănătate,
  • au mult mai multă energie,
  • au tonifiat corpul,
  • nu au rămas cu surplus de file,
  • au avut parte de sprijin și susținere,
  • făcând parte din comunitate sau disciplinat mai ușor,
  • au creat o relatie sănătoasă cu mâncarea,
  • au învățat să facă rețete sănătoase dar și delicioase cum ar fi înghețată, tort, pizza,
  • au un ten mai curat, datorită detoxifiere,
  • a avut un plan personalizat,
  • antrenamente săptămânale,
  • antrenor personal,
  • și cireașă de pe tort mai mult încredere în ei.

Tot ce au trebuit sa faca a fost sa implementeze programul complet, unde la doar 17 lei/zi (pe care, sa fim seriosi, ii dam pe … nimic..si ajunge…pe “burtica”, unde au avut toate cele incluse mai sus.

Hai sa vedem cine sunt finalistii si castigatorii

Pentru scadere in Greutate:

Din rezultatul Gabrielei, vedem nu doar o slăbire, vedem și tonifiere, vedem și cum pielea lăsată s-a retras, vedem că nu au aparut vergeturi dupa slabire, vedem spatele mult mai tonifiat, vedem zâmbetul pe buze. Ceea ce nu se vede la Gabriela la exterior, dar a avut pe interior este o stare generală de sănătate mai bună, analize mai bune, energie mai multă, și încredere în ea mai mare.

Pentru Remodelare:

Pentru Video, Click Aici: https://youtu.be/RFTDIKUJFeg

Desi indicele de masa corporala este NORMAL, Silvia a avut de lucrat pe compozitia corporala si anume, eliminae tesut adipos, si constructie masa musculara. Pentru acest lucru ea a avut nevoie de disciplina alimentara dar si sport cu nutritie pentru sport.

Daca inca nu te-ai convins sa lucrezi la rezultatul personal…cred ca am inteles de ce. Pentru ca de obicei pateai urmatoarele lucruri:

  • Înfometare
  • Lipsă de energie și concentrare,
  • scădere a sistemului imunitar,
  • pierderea masei musculare,
  • efect yo-yo,
  • privarea organismului de nutrientii de baza
  • incetinirea metabolismului
  • tulburari de somn
  • meniu plictisitor,
  • parul incepea sa cada

Am o veste geniala pentru tine: Tu tineai dieta de slabit, si nu implementarea unui stil de viata sanatos. Si spune-mi sincer…sportul era o povara? Nu erai consevent? era greu si nici nu aveai rezultate pe termen lung? Stiu ce simti…asa ma simteam si eu la inceput. Tocmai de accea in program tu ai cevaq nepretuit: un pachet deservicii complete si un ANTRENOR PERSONAL disponibil 24/24 pentru tine sa te motiveze, sa te inspire prin reusita lui si sa te ajute sa obtii propriul rezultat!

Asa ca, noi am lasant oficial NOUA COMPETITIE!

Hai sa gandim serios: Ce ai obtinut singur in 21 zile pana acum? Cate alimente nesanatoase ti-ai cumparat si ai regretat dupa? Cati bani ai investit in crema anticelulitica si programe de sport ?

Ei bine, te invit sa vezi CUM FACEM NOI de reusit, care este conceptul nostru si cum poti si tu avea primele tale rezultate:

SI MAI MULT DECAT ATAT. SARABTORILE SI-AU PUS AMPRENTA? AI ZIS CA TE DUPA SARBATORI? SI STII CA VINE VARA SI COSTUMUL DE BAIE ESTE OGLINDA SANATATII?

IMAGINEAZA-TI! Daca in 21 zile te lasi pe mana noastra…gandeste-e ce rezultat de impact vei avea intr-un plan de 90 zile! PLanul corect pentru un rezultat de impact! NOI am deschis deja inscrierile!

VREAU SA TE INCURAJEZ sa iei o decizie inteligenta. ASA ca iti ofer un CADOU daca te lasi pe mana mea 21 zile! SI vei primi si mai multe cadouri daca impartasesti cu cei dragi Aceasta competitie.

Uite cate cadouri te asteapta!

Afla conceptul nostru, cu rezervare aici:

Time(required)

Vei primi si consultanta de analiza nutritionala GRATUIT pentru a vedea care este situatia ta actuala si ce ai nevoie pentru a obtine rezultatul dorit.

De asemenea nu uita sa ne urmaresti pe social media!

HAI SA CONSTRUIM IMPREUNA PLANUL TAU ALIMENTAR

SI

CORPUL PE CARE TI-L DORESTI