JURNALUL UNEI TRANSFORMARI in 6 LUNI

CUM AM REUSIT SA PUN 7 Kg in doar 3 luni?SOC? Ei bine, afla adevarul!

Social Media vs RealitateMulti postam…dar ce se ascunde in spatele ecranului?

Eu sunt Lulikova Ionescu, antreprenor, Mama, Antrenor Wellness, dar mai presus de orice sunt OM 🙂Totul a inceput in Iunie 2021. Am venit in Romania. Si atunci cand iti e dor, iti este dor pana la suflet, inima, celula. Am simtit sa ma bucur de la STATUL cu picioarele la soare pe pamant, la gustul copilariei de Ciorba de gaina de curte, pana la kg de cirese si placinta firbinte cu mere si mancarurile unde sosul inmuiat in paine de casa….te face sa te simti fericit. Pentru ca toate iti aduc aminte de momentele autentice in care ai fost copil, in care zambeai, in care esti iubit, rasfatat. Spune-mi cum ai putea sa te abtii? Eu n-am putut, pentru ca sunt OM si mi-a fost dor:)Cine a mai tinut cont de plan? Eu nu! Gandul meu nu a mai fost acolo:) Tot ce imi doream era…sa ma bucur de fiecare moment trait in prezent:) Am simtit ca traiesc.

Micul dejun Nutritional nu a lipsit, pentru ca era momentul in care stateam afara in gradina cu parintii si ne savuram cele 3 pahare de sanatate: Aloe, Ceaiul si Shake-ul Nutritional cu fructe de padure din curte.Apoi urmau mesele. Mesele care daca inainte erau echilibrate caloric si colorate si nu mancam ca HAPLEA, ei bine …imi vine sa si rad, plecam cu burta plina de 3 feluri de mancare si apoi un somn dulce:). Asa s-au derulat cele 3 luni. Ce e rau in asta? ABSOLUT NIMIC 😁Ce mi-am spus: Doar azi si gata, doar atat si gata 🙂

Teorie stim cu totii, o gasesti gratis peste tot:) Stiam ca kg in plus apar de la kcal neconsumate peste cat poate corpul meu sa arda. Sportul (pe care nu-l faceal), nu inlocuia stilul de viata nesanatos:) Si ca sa intelegem ce inseamna nesanatos, ma refer la excesul de kcal, zahar, sare, grasimi si cantitate). Mancam foarte natural (daca nu luam in calcul ca zaharul e procesat, faina la fel, uleiul la fel, prajitul la fel, si lista continua), dar mancam dezechilibrat. Defapt am ajuns sa revin la obiceiurile vechi alimentare, desi dimineata mancam echilibrat nutritional, caloric. In decursul unei zi dapaseam cu peste 500-1000 kcal uneori:)

Acum…hai sa facem o balanta…Daca nu arzi ce mananci in plus, se depune fix pe unde vedeti in poza..Stiti cu ce a venit la pachet? Nu doar kg in plus ci si: Lipsa:- Increderii in sine ca mai pot reveni la forma dorita, sau sa mai pot oferi sprijin celor din jur, nemaifiind o inspiratie pentru ei, – Acceeptarea de sine- Aprecierea de sine- Respectul de sine- Iubirea de sineToate acestea nu ma mai faceau fericita.

Si am simtit abia peste 3 luni, cand deja luasem 7 kg in plus. SI m-am intrebat: Sunt cu ADEVARAT fericita? Ma simt bine cu mine? Cum sa simt? Ce nu vreau sa mai fac pentru a ramane asa? Ce imi place si ce nu-mi place la mine? Ce comportament mentin chiar daca stiu ca pe termen lung imi fac rau nu numai mie, ci si celor din jur?Si m-am uitat in oglinda…am inceput sa plang…pentru ca stiam ca singura….nu stiu cum sa ies din aceasta capcana mentala…in care imi gaseam scuze…ma justificam singura….ma victimizam…dar la final…tot nefericita eram…si tot eu cu mine ramaneam..

Si m-am intrebat: – LULI…Ai un plan sa fii sanatoasa? Ai un plan sa te vindeci? (deja nu mai era despre kg, ci despre mine pe toate planurile, emotional, fizic, mental).Si DA! planul era sa REVIN la obiceiurile SANATOASE..Din nou! Doar ca spre deosebire de prima data, Pentru a ajunge sa ma “vindec” aveam nevoie de atitudini create si consolidate prin: cunoastere, activarea vointei, aplicarea cunosterii, autodisciplina, bucuria trairii obtinerii rezultatului, si sa ma bucur de moment, de proces.

Ei bine, aici ati contribuit VOI o mare parte: pentru ca SINGURA nu reuseam. Am iceput sa reimplementez un plan e 90 zile nutritional, motivational. Unii dintre voi stiti, la 05:00 ma trezeam, ca ploua, ca ninge, ca e bezna afara sau nu, eu eram la miscare CU VOI LiVE. Pentru ca aveam nevoie sa fiti alaturi de mine, si eu alaturi de voi:)Pentru ca fiecare zambet, fiecare sustinere sub orice forma, pentru mine a fost benzina sa mai continui o zi…si inca una …si inca una….si alaturi de voi, antrenorii mei personali Ciprian Scrab si Scrab Anca-Maria si mediul potrivit in care eu sa vad zilnic ca se poate, colegii din #scrabfitteam , am reusit in 90 zile sa obtin un rezultat de impact si sa castig si competita 90 zile!

Esti curios sa afli rezultatul?Ce am de facut? pai… Sa nu ma opresc! Sa fii sanatos, si fericit pe toate planurile inseamna sa lucrezi constant la tine, precum apa. Nu te poti opri…cand te opresti….corpul sufera…corpul fizic, corpul mental, corpul emotional, corpul relational, corpul senzorial, corpul cauzal, TU!Asa ca am intrat in alta competitie:) Si mi-am dat seama ca nu intineresc, asa ca sunt intr-o competitie eu cu mine, eu cu viata mea….Viata va castiga pana la urma…dar promit sa fie o competitie atat de lunga…incat sa ma pot bucura de proces pe tot parcursul si sa inteleg CA ESTE OK sa ai un CHEAT DAY, dar nu un CHEAT LIFE.Prețuiește-ți sănătatea: dacă este bună, păstrează-o. Dacă este instabila, îmbunătățeste-o. Dacă este peste ceea ce poti face, cere ajutor.

Daca eu am reusit, SI TU POTI! Pentru ca nu esti singur!Daca aceasta istorie ti-a adus contributie, lasa un feedback…este important pentru mine.

Multumesc pentru ca faci parte din viata mea!

DACA si tu iti doresti sa vezi cum functioneaza corpul tau, cum poti sa te provoci 90 zile de obtii un rezultat de impact, cum poti lucra pe toate planurile ca sa fii fericit, inregistreaza-te aici si vei primi CADOU Evaluarea nutritionala: O consulatie de 30 min in care afli care sunt parametri nutritionari de care ai nevoie pentru a avea propriul rezultat, si care este planul alimentat conform scopului ta.

Evaluare Formular AICI: https://forms.gle/4noPE5zRoDbKjq4a7